Shell MORTENSRUD

Stengt
Dalsåsen 4
1285 OSLO
Vise vei
22621021
59.850174, 10.83462
Åpningstider
Kart
Har du funnet noen feil på denne siden?

10. apr 2018 kl. 17:31

Veldig useriøs sjappe! Har tatt både telefonisk- og elektronisk kontakt for å etterlyse en kvittering etter dieselpåfylling. Når jeg ringer så er det som regel en eller lite interessert utlending som tar telefonen- "ja, vi ringer deg opp igjen".. Men hører aldri noe. Har heller aldri fått svar på mail.
Verken vi, eller firmaet jeg representerer, skal unngå å benytte oss av deres tjenester, både nå og i fremtiden.

13. feb 2018 kl. 22:43

Vi stoppet litt over kl 1900 tirsdag, og bestilte hver vår bacon pølse, denne var helt lunken, det eneste som kan kalles varmt var pølsebrødet... Jeg gikk frem og påpekte det for mannen som hadde servert oss, han "sjekket" og mente at denne var varm nok, for man skal jo ikke "brenne" seg...jeg gjentar at den er helt kvalm og uspiselig når den er kald, men han holdt på sitt. jeg fortalte at det var helt uaktuelt å spise dette her og kastet den i søpla. Ingen beklagelse eller forståelse for at han mulig tok feil...hans kollega, en ung jente, forsøkte å spørre om det var noe annet vi ville ha. Men da var jeg blitt så sur, så det kom ikke til å smake uansett. Moralen her er at kunden har rett, uansett om du liker lunken mat, når du bestiller varm mat. Håper han leser eller får høre dette slik at han skjerper seg. Det er såpass kostbart at det er lov å forvente skikkelig service.

10. okt 2015 kl. 2:00

10.09.2015
Kl. 01:45 stoppet vi på shell mortensrud, der vi ble møtt av en uhøflig og ufokusert arbeider. Vi bestilte en panini med choritzo. For det første så var han mere opptatt med å lage en pølse enn å ta ut paninien når ovnen allerede hadde pipet mange ganger. Så bestemte han å legge paninien i enda mere varme. Han sørget for at all osten på maten car smeltet inn i det klissete brødet og at salamien var sort langs kantene og alt for crispy. Da vi ba han om å bytte denne så "gadd" han ikke. !kundene har alltid rett! Om maten er for svidd og vi har sett at du ikke gjør slik som det skal så har vi rett på ny! HOLD DERE UNNA dette stedet, med mindre dere liker dårlig service og ødelagt mat.

Lignende steder